Citrinos buvo pradėtos naudoti sveikatinimuisi XVIII a. tarp jūrininkų ir tyrinėtojų, kurie ilgą laiko tarpą turėdavo praleist laivuose be šviežių vaisių ir...
Autorius -Erika
Ghi, yra lydyto sviesto tipas, kuris Indijos virtuvėje ir Ajurvedos medicinoje naudojamas jau tūkstančius metų. Lydytas svietas ir Ghi iš esmės yra tas pats...
Papaja, tai medžio vadinamo papajiniu melionmedžiu vaisius, kuris auga tropinėse šalyse, tačiau kilęs jis iš Pietų ir Centrinės Amerikos. Šis vaisius pasižymi...
Glikemijos indeksas tai skaičius susietas su maisto produktu, kuris nurodo maisto poveikį žmogaus gliukozės lygiui (cukraus kiekiui kraujyje). Paprasčiau...
Hialurino rūgštis (HA) (cheminis pavadinimas glikozaminglikanas), tai angliavandenis, konkrečiau mukopolisacharidas, natūraliai randamas visame žmogaus kūne...
Riebalai yra žmogaus organizmui svarbios maistinės medžiagos, kurios reikalingos daugeliui organizmo funkcijų. Jie priskiriami prie 3 pagrindinių makro...
Ar dažnai pabudęs jaučiatės pavargęs ir mieguistas? Jūsų savijauta pabudus rodo jūsų miego kokybę, todėl, jeigu dažnai rytais jaučiatės prastai, mieguisti ir...
Ar kada susimastėte, kodėl kraujas yra toks gyvybiškai svarbus visam organizmui? Nedideli kraujo sudėties ir būsenos nukrypimai nuo normų gali sukelti didelių...
Celiulitas – tai riebalų sankaupų susidarymas po oda. Susiformavus celiulitui, odos paviršius atrodo nelygus, su duobutėmis, oda pasidaro panaši į...
Avižos dažniausiai valgomos kaip avižinė košė, naudojamos kepiniams, pavyzdžiui avižiniams sausainiams arba naudojamos pusryčių dribsniams gaminti. Avižos...