Sportuojant, valgant, dirbant įprastus darbus dažnas iš mūsų nesusimąsto, ar gauna visas reikalingas medžiagas iš mitybos, galbūt tik pastebi, kad treniruočių...
Žyma -omega-3
Kas yra spirulina? Spirulina (melsvadumblis) – tai dumblis dėl savo maistinių savybių dažnai priskiriamas super maisto kategorijai. Užaugusi švariame...
Moliūgas yra viena iš labiausiai paplitusių daržovių visame pasaulyje, kuris kilęs, kaip manoma, iš Šiaurės Amerikos. Pasaulyje yra daugybė rūšių moliūgų...
Alyvuogių aliejus yra augalinės kilmės riebalai, kurie išgaunami šaltu būdu spaudžiant alyvuoges. Alyvuogės auga ant alyvmedžio, kuris ypač paplitęs Viduržemio...
Riebalai yra žmogaus organizmui svarbios maistinės medžiagos, kurios reikalingos daugeliui organizmo funkcijų. Jie priskiriami prie 3 pagrindinių makro...
Turbūt visi supranta kad gera atmintis priklauso nuo jūsų smegenų sveikatos. Nesvarbu, jūs studentas besiruošiantis svarbiam egzaminui, kokios nors srities...
Turbūt, daugelis esate girdėję apie brokolių naudą sveikatai. Brokolių poveikis sveikatai yra labai platus, jie ne tik turi daug svarbių maistinių medžiagų...
Linas vienas seniausių pluoštinių augalų pasaulyje, jis buvo auginamas dar senovės Egipte ir Kinijoje, taip pat turi sąlyginai senas auginimo tradicijas ir...
Tai lapinė daržovė, apvalios arba ovalios formos, sudaryta iš šviesiai žalios arba balkšvos spalvos vidinių lapų, kurie yra apsupti tamsesnės žalios spalvos...
Omega-3 – Tai polinesočiosios riebalų rūgštys, kitaip dar vadinamos geraisiais riebalais. Jos išgaunamos iš jūrų žuvų ir augalinio maisto šaltinių (Alfa...