Kas yra spirulina? Spirulina (melsvadumblis) – tai dumblis dėl savo maistinių savybių dažnai priskiriamas super maisto kategorijai. Užaugusi švariame...
Autorius -Erika
Cholesterolis gali būti tiek mūsų draugu, tiek priešu. Normalus cholesterolio kiekis žmogaus organizme yra būtina medžiaga normaliam kūno funkcionavimui...
Dar XIX amžiuje, vokiečių fizikas Dr. Carl Wunderlich, matuodamas temperatūrą tūkstančiams žmonių, nustatė, kad normali žmogaus kūno temperatūra yra...
20% žmogaus kūno sudaro baltymai. Baltymai yra labai reikšmingi beveik visuose biologiniuose procesuose, vykstančiuose žmogaus kūne. O baltymų „statybinė...
Folio rūgštis – tai sintetinė folato forma, kitaip dar vadinama vitaminu B9. Folatas yra būtina organizmui medžiaga, kurios randama kai kurios rūšies...
Daugelis žmonių rytą pradeda kavos puodeliu. Tačiau kai kuriose pasaulio šalyse žmonės budinasi gerdami kitą gėrimą, apie kurį greičiausiai žinote nelabai...
Kas yra probiotikai (gerosios bakterijos)? Gerosios bakterijos arba probiotikai – tai gyvos bakterijos ir mielės, būtinos gerai sveikatai, stipriai...
Akių korekcija – nei skausmo, nei baimės Žiemą rasojantys akiniai, iškrentantys ar nepatogius pojūčius sukeliantys kontaktiniai lęšiai… Nors tai – įprastos...
Nors Lietuvoje vis dar daug kam nežinomi, avinžirniai yra viena seniausiai pasaulyje vartojamų ankštinių daržovių iki šiol išliekanti tarp populiariausių...
Goji uogos tradicinėje kinų medicinoje pradėtos naudoti gerokai prieš Kristų. Mokslinis Goji uogų pavadinimas – Lycium barbarum. Lietuvoje Goji uogos dar...